Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 23 de febrer del 2009

Conveni de Col·laboració

L’Associació d’Amics dels Closos de Can Gaià i la Fundació Museu Cosme Bauçà, prevere han signat un conveni de col·laboració.
Ambdues entitats presenten molts interessos comuns, concretament el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del patrimoni històric i cultural de Felanitx. Per això consideren que poden assolir de manera més satisfactòria els seus objectius si col·laboren de forma conjunta.
Aquest Conveni és de col·laboració i promoció mútua. Pretén ser una eina amb la qual es revitalitzi la Fundació Museu i proporcionar a l’Associació una sèrie d’instal·lacions a Felanitx.
El conveni implica la utilització conjunta de les instal·lacions de la Fundació Museu, el compromís d’organitzar conferències, exposicions o altres actes culturals destinats al públic en general, així com de jornades o cursos de caràcter científic per a un públic més especialitzat. A més de patrocinar publicacions, de tot tipus, tant de caràcter general com d’especialitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada