Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

diumenge, 1 de març del 2009

Logotip

Divendres, 27 de febrer, es va anunciar la proposta guanyadora del concurs del logotip després de la interessant conferència d'en Tomeu Salvà, que no tant sols va repassar els jaciments arqueològics de Felanitx, sinó que ens va mostrar les diferents relacions que els habitants de Felanitx tenien amb el passat, a més de desgranar detalls dels principals historiadors que han viscut o treballat a Felanitx.
Una conferència molt amena, interessant i que en Tomeu Salvà va saber explicar, el que ja havia fet amb altres ocasions, però donant-li un vessant novedós i molt atractiu. En nombrós públic assistent (amb persones vengudes expressament d'altres pobles o de Ciutat) en va gaudir de forma evident.
També es varen poder veure imatges del Castell de Santueri i de les fetes realitzades pel "presumpte" espoliador Spillman. És ben hora de reivindicar d'una vegada per totes l'adquisició, restauració i gestió d'aquesta meravella patrimonial.
Pel que fa al logotip, la proposta guanyadora va ser la que va realitzar en Bernat Ferrà.


1 comentari:

  1. ¡¡Hola!!!!me encanta el logo. ¡¡A seguir así!!.

    Saludos a todos desde los madriles

    (Laura Jiménez)

    ResponElimina