Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

divendres, 12 de febrer del 2010

Activitats del mes de febrer

Aquest mes de febrer tenim programades dues activitats:
  • Diumenge dia 14: Sortida. Centre Històric de Felanitx (BIC). La sortida serà a les 16:30h a la Plaça de Santa Margalida. Ens acompanyarà per donar-nos les oportunes explicacions el senyor Germà Coll (historiador i escriptor). Sens dubte una molt bona oportunitat per redescobrir Felanitx.
  • Divendres dia 19. Conferència a la Casa de Cultura de Felanitx, a les 21:00h. El Castell de Santueri, a càrrec de Amàlia Sales (Historiadora de l'Art). Aquesta conferència podrà ser un avanç de la sortida - activitat que es realitzarà el mes d'abril al Castell.
Recordar-vos que a ambdues activitats podeu aconseguir les camisetes dels Amics. També, per aquells que no tenguin domiciliada la seva aportació pregam que ens facin arribar el número bancari per posar al dia les domiciliacions i les aportacions. A més, per la sortia de diumenge hi ha el concurs fotogràfic!

Esperam veure-vos a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada