Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 20 de juliol del 2010

Tallers per a infants

Taller de Tir de Fona
El dissabte 31 de juliol a les 18:00h es realitzarà un taller de tir de fona. Aquest es dura a terme a l’escola de Portocolom i consistira en la construcció d’una fona i la pràctica del tir.

L’edat mínima per poder s’hi inscriure és de quatre anys, gratuïta per socis i els seus fills i 1 euro per a no socis. No cal inscripció prèvia, en l’escola es formalitzarà la seva participació.

Contrucció d'una Naveta
El dissabte 7 d’agost, a l’escola de Portocolom, a les 18:30h. (per a nins de 6 a 12 anys). hi haurà el taller de construcció d'una naveta (model a escala i realitzada en poliespan).

Les inscripcions es realitzara a la Llibreria Ca na Massot i a l’Assessoria Pere Massutí del dilluns 26 al dissabte 31 de juliol. Per a aquest taller tendran prioritat els socis i fills de socis.

Taller d'arqueologia
El dissabte 14, en el jaciment dels Closos, hi ha el taller d’arqueologia (per a nins de 8 a 14 anys).

Les inscripcions es realitzara a la Llibreria Ca na Massot i a l’Assessoria Pere Massutí del dilluns 2 al dissabte 6 de juliol. Per a aquest taller tendran prioritat els socis i fills de socis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada