Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

diumenge, 1 d’agost del 2010

Taller en L'Escola d'Estiu

Aquest estiu, l'Associació, ha proposat un taller de plàstica als nins i nines participants a l'Escola d'Estiu de Portocolom.

En un tassó de plàstic, havien de dibuixar o representant com és per ells la vida quotidiana en la prehistòria mallorquina (mon talaiòtic) i després amb elements naturals que trobassin al voltant de l'escola havien de crear el seu personatge talaiòtic en tres dimensions i posar-lo dins l'envàs (tassó dibuixat).

Les mostres d'imaginació han estat sorprens han posat en molta dificultat al jurat. Malgrat tot, el treball de Mateu Antich ha estat especialment original. Per això va obtenir el seu merescut reconeixement, li vàrem regalar una camiseta dels Amics dels Closos.

Tots els "gerros" i les figures realitzades en aquest taller es podran observar al Sopar Prehistòric que l'Associació realitzarà el proper dissabte 14 d'agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada