Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

divendres, 6 de maig del 2011

Fira de Maig i el Castell de Santueri

Malgrat les bones sencacions que ens donà l'audiència amb el Consell de Mallorca (veure l'entrada anterior), no volem aparcar la nostra preopupació pel Castell de Santueri.

Per tot això, preparam preparant un acte - acció reivindicativa per la Fira de Maig (diumenge 8 de maig) a favor de l'adquisició del Castell de Santureri per part del Consell i la posada en marxa de les actuacions urgents de consolidació - restauració de la seva murada.

Des de els Amics dels Closos pensam que ha de ser la ciutadania que ha donar la primera passa i reclamar-los una actuació àgil i urgent. Si la societat felanitxera ho reclama amb força no hi haurà res que l’aturi.

Durant gran prat del matí es repartiran fulls explicatius de l’acció reivindicativa i aproximadament a les 11, hi haurà un espectacle al replà de l’església.

Hi sou tots convidats a participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada