Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

divendres, 26 d’octubre del 2012

Curs de Tast de Vi

Per finalitzar el Cicle "Vi a Felanitx" els Amics dels Closos organitzam un Curs de Tast de Vi. Aquest se celebrarà del dimecres 7 al divendres 9 de novembre, a les 20h, al Celler Armero i Adrover, de Felanitx.
El Curs s'organitzarà de la següent manera:
  • Dimecres, dia 7 de novembre: Vins Blancs.
  • Dijous, dia 8 de novembre: Vins Rosats i Negres Joves.
  • Divendres, dia 9 de novembre: Vins Negres Criança.
Un dels principals motius de la realització d'aquest curs en el Celler Armero i Adorver, sense tenir en compte que serà el mateix Luís Armero que el realitzarà, és per motius d'organització i infraestructura. El Celler disposa d'un espai adequat per realitzar-lo, així com de suficients copes de vi.
Com és de suposar, hi haurà vins produïts pel propi Armero, però també vins procedents dels altres cellers de Felanitx i de la comarca. Podreu trobar els fulls d’inscripció a les llibreries Ramon Llull de Felanitx i Ca na Massot de Portocolom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada