Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Visita i donatiu

El dijous, dia 4 d'octubre, es va fer la darrera visita programada al Jaciment dels Closos de turistes provinents de l'Hotel Cala Murada.
Les entitats franceses BPT i CLUB 3000 volien oferir al seus afiliats una visita cultural i patrimonial, que els acostés a la riquesa de Mallorca, més enllà del tradicional "sol i Platja". Amb aquesta intenció ens sol·licitaren que els féssim de guies en el Jaciment, intentant que les explicacions fossin clares, amenes i sense caure en tecnicismes. 
A canvi d'aquestes explicacions, cada turista feria una donació a l'hora de contractar l'excursió i al final de temporada, les entitats citades aportarien, dels seus propis recursos, la mateixa quantitat de doblers.
BPT i CLUB 3000 presenten una elevada sensibilitat social i intenten donar suport a entitats sense ànim de lucre locals. Aposten per un turisme integrat dins del territori que els acull i els ofereix propostes que acostin als seus afiliats a la realitat social i patrimonial del lloc que visiten.
Així, el passat dijous, representants de l'Hotel, de Turilles i de les entitats franceses ens feren donació d'un xec per valor de 3000 euros. Aquests doblers es destinaran, d'acord amb la seva voluntat, a donar un impuls significatiu a la publicació de la Monografia de la Naveta I dels Closos de Can Gaià, a més de retribuir adequadament als 2 guies que els han acompanyat i donat les oportunes explicacions durant les diverses visites que han realitzat durant aquesta temporada turística.
Agraïm a tots els visitants, a l'Hotel, Turilles i BTP - CLUB 3000 la seva col·laboració i suport als Amics dels Closos i a la difusió de la seva tasca i del Patrimoni de Felanitx. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada