Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 22 d’octubre del 2012

Vista a Aubarca - Campament dels Soldats / Talaiot del Puig Figuer

Aquest cap de setmana, el dissabte dia 27 d’octubre, tenim prevista una sortida a la finca d’Aubarca d’Artà per poder veure els treballs que han realitzat els arqueòlegs i historiadors sobre el campament de presos republicans (Campament dels Soldats) present en aquelles contrades. Així mateix, si hi ha temps, també visitarem les restes d’un talaiot i una sèrie d’edificacions adjacents situades en el Puig Figuer.
 
La sortida de Felanitx es farà a la Plaça Peralada a les 9:30h en cotxes. Abans de partir procurarem fer cotxades amb la intenció de poder-nos-hi desplaçar amb més comoditat i evitar un excés de vehicles en la caravana. Sobre les 10:15h està prevista la sortida a peu des de l’aparcament del Parc Natural de la Serra de Llevant. L’excursió és de fàcil recorregut i amb una durada màxima de dues hores i mitja, fins a tornar a l’aparcament, de tota manera és recomanable portar calçat adequat i aigua, així com una mica de menjar o fruita per recuperar forces.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada