Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 24 d’abril del 2014

3 de maig, Jornada de Voluntariat

Pel dissabte 3 de maig al matí, els Amics dels Closos, organtizam una Jornada de Voluntariat als Rossells . Aquesta consistirà en ajudar a traginar la llenya i altres restes de poda que s’hauran acumulat durant els dies de la intervenció, a més de compartir la seva feina i les seves explicacions.

Tots aquells interessats en participar-hi, ens han d’enviar un correu electrònic, indicant el nom i el telèfon, o béapuntar-se en els fulls respectius que seran a la Llibreria Ramon Llull, de Felanitx, a la Papereria Ca na Massot, de Portocolom, o al Supermercat Can Ferrer, de Cas Concos.

Dissabte partirem a les 8:30h. de la Plaça de Cas Concos (just al davant de l’església) i en arribar començarem a fer feina. Devers les 9:30h, ens aturarem una estona per berenar (pa i sobrassada) i seguirem fins les 13:30h, que donarem per acabada la Jornada i anirem a dinar al local dels Ramaders Agrupats (14h.). També hi haurà aigua per tots a voler. 

Tots aquells interessats en assistir en aquest Dinar de Germanor ens ho hauran d’indicar quan s’apuntin, el preu són 10€.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada