Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimecres, 7 d’octubre del 2015

Patrimoni i Turisme

Un any més, i ja en son quatre, l’Hotel Cala Murada i els grups de vacances francesos Club 3000 i BTP – vacances, han inclòs la visita guiada al Jaciment dels Closos dins la seva programació d’activitats per als turistes que s’hi allotgen. 
A finals de setembre, a la finca de Can Garraseca (Llucmajor) es va fer l’acte d’entrega dels donatius d’aquests operadors turístics a les associacions que hi han col·laborat, mostrant i explicant el Patrimoni històric, etnològic i biològic de la terra que visiten. D’aquesta manera, s’ha tornat a demostrar l’interès i el valor del jaciment dels Closos de Can Gaià com a reclam turístic, sempre que es cregui amb la cultura com un factor més d’atractiu turístic.
Els doblers d’aquestes visites es destinaran a facilitar als turistes de parla francesa que visiten als Closos de forma lliure, una millor comprensió del Jaciment. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada