Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 1 d’agost del 2016

Conferència – Sopar. La Mallorca dins la Corona Catalana

Com ja sol ser habitual en aquestes dates d’estiu, Els Amics dels Closos organitzam una conferència – sopar temàtic sobre les diferents cultures i etapes que han viscut a aquesta Illa. Enguany hem arribat a l’Edat Mitjana i, per això, el proper DIVENDRES, 12 d’agost al Centre Cívic de Portocolom, hi haurà el “Vespre Medieval”. 
Aquest vespre començarà amb una conferència amb el títol “Viure a Mallorca durant l’Edat Mitjana” a càrrec del jove historiador Xisco Bergas. En acabar, podrem gaudir del Sopar Medieval amb unes receptes d’aquella època. Així el menú consta de:
  • Entrants: Coca de verdures amb formatge.
  • Plat Principal: Pollastre rostit amb purriol.
  • Postres: Pastís de fulls i “Vi Piment”.
  • Begudes: Aigua i vi. 
Com sempre, per aquelles persones que presenten intoleràncies o al·lèrgies alimentàries i volen assistir a aquest sopar, podem preparar-los uns menús adaptats
Com ja és sabut, la conferència és gratuïta i oberta a tothom (com pràcticament totes les nostres activitats), mentre que el sopar s’hauran d’inscriure amb antelació. Es podran apuntar fins el dimarts dia 9 d’agost a la papereria “Puig Verd” de Felanitx (oberta tant sols en matí) i la papereria “Ca na Massot” i a la Assessoria i Gestió Pere Massutí de Portocolom, el preu serà el mateix que l’any passat 12€ per als socis i 15€ per als no socis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada