Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 2 d’agost del 2016

Jornades d’Estudis / Felanitx, Com ho veus?

A darreries d’enguany hi haurà dues cites a Felanitx per a l’estudi i reflexió, amb dues amb participació activa dels Amics dels Closos.
En primer lloc, a finals d’octubre i principis de novembre, hi haurà una trobada, un “congrés”, per debatre i reflexionar sobre diferents aspectes de la societat, economia, urbanisme, ... felanitxer intentant trobar un diagnòstic dels punts forts i de les mancances que té Felanitx. Després, a mitjans de desembre, hi haurà les IV Jornades d’Estudis Locals
Malgrat pugui parèixer que la temàtica d’aquestes activitats sigui molt semblant, nosaltres creiem que més aviat és complementària. “Felanitx, com ho veus?” és una proposta sorgida des del moviment social de Felanitx per aprofundir en un concepte tan ampli com “Felanitx” i en qualsevol dels seus caires o vessants. El seu objectiu és fomentar una reflexió sobre Felanitx, intentar fer una instantània de la realitat felanitxera, dels punts febles i de les virtuts, dels aspectes a millorar i d’aquells que ens podem sentir orgullosos, de cap on va la societat felanitxera, així com l’àmbit on aquesta viu. Per altra banda, les Jornades són un compromís dels Amics dels Closos com a resposta a la manca d’espai per a totes aquelles persones volen exposar el fruit del seu treball o de les seves inquietuds. Les Jornades s’enfoquen a una temàtica més tangible, un espai on exposar treballs o estudis sobre aspectes més concrets de la història, patrimoni, cultura, esport, natura, etc. que ens és més propera.
Des d’aquí animam a totes les persones, entitats o col·lectius, a participar en aquests dos espais, a aportar la seva visió sobre Felanitx, per una banda, i a presentar els seus treballs, per l’altre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada