Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 25 d’octubre del 2016

Assemblea General 2016

Després de les activitats de l’estiu i de la preparació del Congrés Cívic – Assemblea Ciutadana “Felanitx, com ho veus? (on podeu trobar més informació en aquest mateix blog), els Amics dels Closos han de realitzar la seva Assemblea Ordinària del 2016
En aquesta, a més de retre comptes als Socis i de preparar les activitats del que resta d’any i de l’any que ve, també hi haurà d’haver una nova tria dels membres de la Junta Directiva. Convidam a tots els Amics a participar d’aquesta Assemblea i de col·laborar amb la Junta Directiva. L’ordre del dia d’aquesta assemblea és el següent: 
  1. Aprovació de l’acta anterior.
  2. Informe de la Junta directiva.
  3. Estat de comptes - Aprovació del pressupost.
  4. Entrega de la Beca de Treball “Amics dels Closos”.
  5. Proposta d’activitats pel curs vinent.
  6. Elecció de la Junta Directiva.
  7. Precs i Preguntes. 
L’acta de l’Assemblea de 2015 es troba al nostre web (o en aquest enllaç). Aprofitam, també, per recordar als Amics que no tenen domiciliada la seva quota, la domiciliïn per facilitar els rebuts, així mateix, per aquells no vagin rebent, de manera periòdica, els correus electrònics que ens avisin i indiquin el nou correu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada